Vacature

Technisch Medewerker

New apartment Htel view bed and workplace

Ben jij een technische alleskunner en lijkt het je leuk om binnen de hospitality te werken? Wij zijnop zoek naar een allround Technisch Medewerker die graag de handen uit de mouwen steekt voor ons expat huisvestingsconcept!

Geen dag is hetzelfde; het ene moment ben je bezig met reparaties in de appartementen en het andere moment denk je mee over het onderhoud van het pand.Htel Serviced Apartments is volledig gerenoveerd, waardoor we over energielabel ‘A’ beschikken. Ook werken we met de laatste technieken, zoals gloednieuwe gebouwbeheerssystemen.

Wat ga je doen?

  • Signaleren vanproblemen en storingen en deze oplossen aan de hand van de veiligheidsprocedures.
  • Uitvoeren vanuiteenlopende reparaties en onderhoud binnen Htel zoals apparatuur, inventaris,verlichting, hang- en sluitwerk. 
  • Meewerken met enbegeleiden van ingehuurde bedrijven met betrekking tot reparaties, renovaties,onderhoud en verbouwingen. 
  • Verrichten vancontroles en onderhoudswerkzaamheden aan de appartementen en openbare ruimtes. 
New apartment Htel view bed and workplace
Find your dream home

Naar wie zijn wij op zoek?

Datje technisch bent staat vast! Daarnaast zoeken we iemand die oplossingsgerichtte werk gaat en zelfstandig kan werken. Bij een hotelomgeving horen natuurlijk ook gasten. Jij weet hoe je op een leuke en respectvolle manier met ze om kunt gaan, soms kom je natuurlijk ook bij ze over de vloer. Zo nu en dan een piketdienst, ‘s avonds en in het weekend? Jij draait er je hand niet voor om!  

Wat kun je verwachten van ons?

Bij Htel Serviced Apartments werk je samen met een enthousiast, gedreven en divers team. Geen dag is hetzelfde en onze gasten komen uit alle delen van de wereld. Het leuke aan werken bij Htel is dat iedereen zich samen inzet om de gasten zich thuis te laten voelen, maar er is ook genoeg ruimte voor ontwikkeling en af en toe een gezellige borrel. Htel maakt onderdeel uit van de vastgoed organisatie Cobraspen Groep gevestigd te Overveen. We organiseren jaarlijks een zomer BBQ, Regatta en een uitgebreid kerstdiner met de gehele organisatie.

  • Een goed salaris!
  • Uiteraard een piketvergoeding.
  • Contract van 12 maanden met intentie tot vast contract.
  • Uren in overleg te bepalen (minstens 32 uur p.w.).
  • Riante reisvergoeding, ongeacht de afstand.
  • Collectieve ziektekostenregeling, pensioenregeling en bedrijfsfitnessregeling.

Iets voor jou?

Ben je enthousiast over de functie mail dan snel je CV met motivatie naar Ariet Looyen via hr@cobraspen.nl. Ook voor vragen over de functie kun je mailen naar dit adres.

Over Htel Serviced Apartments

Htel Serviced Apartments biedt volledig gemeubileerde, recent gerenoveerde appartementen in Amstelveen. Het concept is populair onder zakenreizigers en expats. Bij Htel ervaren gasten de vrijheid van een appartement met de services van een hotel zoals een 24/7 bemande receptie, fitnessruimte, sauna, wekelijkse schoonmaak en nog veel meer.