Jobs

Reserveringsmedewerker

New apartment Htel view bed and workplace

Wegens uitbreiding van ons team zijn we voor onze leisure merken Htel Serviced Apartments en Beachhouse Hotel, onderdeel van Cobraspen Groep, op zoek naar een reserveringsmedewerker. In deze afwisselende dubbelfunctie kom je te werken in ons commerciële team, waar de ambities sky high zijn en je kunt meegroeien met het bedrijf.

Als reserveringsmedewerker ben je het eerste contactpunt voor de gast en ben je verantwoordelijk voor het gehele reserveringsproces. Hierbij kijk je naar verkoopkansen bij elk contact, denk bijvoorbeeld aan up- en cross-selling. Tevens vind je een gastgerichte houding net zo belangrijk, waardoor je altijd met de gast meekijkt naar mogelijkheden om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Tot slot ben je ook nauwkeurig en accuraat. Dit komt onder andere naar voren in je kennis over het prijsbeleid en het zorgdragen voor een correcte afhandeling van no-shows en late annuleringen.  

Wat ga jij doen?

- Behandelen van het gehele reserveringproces per telefoon, chat functie of per e-mail;
- Signaleren van en inspelen op verkoopkansen bij elk contact;
- Contact met de individuele gasten en zakelijke klanten;
- Verlenen van service aan gasten en inspelen op wensen en behoeftes;
- Afhandelen van no-shows en annuleringen; Signaleren van commerciële kansen en leads en deze doorgeven aan de sales afdeling;
- Opstellen van pro forma rekeningen voor vooruitbetalingen; - Opstellen en versturen van debiteur facturen;
- Het aanleveren van informatie bij een audit. 

New apartment Htel view bed and workplace
Find your dream home

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een enthousiaste, accurate en leergierige collega met: - MBO of HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde opleiding hotelschool, toerisme, of commerciële dienstverlening; - Uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.
- Beheersing van de Duitse taal is een pre;
- Kennis van een PMS-systeem (Mews), Yield en Revenue Management is een pre;
- Ambitie om mee te groeien met de succesformule van Htel en Beachhouse Hotel;
- Uitstekende communicatieve vaardigheden;
- Een servicegerichte, klantvriendelijke maar ook commerciële houding.

Wat kun je verwachten van ons?

Werken bij ons betekent naast werken in een internationale en dynamische omgeving, ook werken met een ambitieus team van professionals. Wij bieden je een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een collectieve ziektekostenregeling, pensioenregeling en bedrijfsfitnessregeling. Hiernaast kom je in een klein en ondernemend team te werken waar volop groei- en ontwikkelingsmogelijkheden zijn. Uren in overleg.

What's my home worth?

Over Htel en Beachhouse

Htel Serviced Apartments en Beachhouse Hotel zijn onderdeel van de Cobraspen Groep. Sinds de oprichting meer dan 35 jaar geleden houdt Cobraspen Groep zich bezig met het beheer, verhuur en (her)ontwikkeling van monumentale panden, industrieel erfgoed, kantoorvilla’s en bedrijfsverzamelgebouwen. Ook projectontwikkeling en conceptontwikkeling behoren tot de specialiteiten. De herontwikkeling van het SugarCity gebied is hier een mooi voorbeeld van. Het oude CSM-Suikerfabriek terrein wordt volledig herontwikkeld tot een levendig en recreatief gebied.

Ben je enthousiast over de functie mail dan snel je CV met motivatie naar Ariet Looyen via
hr@htelapartments.com
Ook voor vragen over de functie kun je mailen naar dit adres.

New apartment Htel view bed and workplace