vacature

(Corporate) Sales Manager

Over de functie

Wij zoeken per direct een Sales Manager voor Cobraspen Groeps leisure merken Beachhouse Hotel, Htel Serviced Apartments en SugarCity Events. Een afwisselende functie binnen het commerciële team van de Cobraspen Groep, waarbij je met verschillende (dochter)bedrijven, teams en doelstellingen te maken krijgt. Je weet uit al deze merken het beste te halen en wil graag meegroeien met ons bedrijf.

Jij en het team genereren nieuwe business leads, onderhouden klantrelaties en ondersteunen bij het omzetten van leads. In je rol als salesmanager ligt je focus op de hospitality merken, maar je signaleert ook kansen voor de andere Cobraspen Groep merken.

Functieomschrijving:
Actief opzoek gaan naar en het benaderen van potentiële klanten (acquisitie new business);
Managen van bestaande accounts en zorgen dat het maximale beoogde revenue wordt behaald;
Bezoeken en ontvangen van (potentiële) klanten. Geven van informatie over onze faciliteiten, prijzen etc;
Onderhandelen over prijzen, het opstellen van budgetten en contracten;
Opstellen van accountplannen en implementatie hiervan;
Deelname aan relevante workshops, netwerkevenementen, beurzen en activiteiten m.b.t. de locaties;
Gezamenlijk met het team verantwoordelijk voor het sales budget;
Signaleren van cross-selling kansen voor alle dochterbedrijven binnen de Cobraspen Groep.

Functie eisen:
Jij bent klantvriendelijk, servicegericht en stressbestendig. Je bent enthousiast en netwerken gaat je makkelijk af. Enige flexibiliteit is een vereiste omdat je afwisselend op verschillende locaties komt te werken.

HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde opleiding hotelschool, toerisme, of commerciële dienstverlening;·       Commerciële ervaring binnen de hotellerie/evenementenbranche;
Ervaring met Microsoft Office en werken met een CRM/PMS-systeem (Perfectview en Mews);
Je hebt overtuigingskracht en schroomt niet om koude acquisitie uit te voeren;Je herkent verkoopkansen en zet deze om in resultaat;
Je bent in staat is om snel een duurzame relatie met (potentiële) klanten op te bouwen uit verschillende culturen en beroepsniveaus;
In bezit van rijbewijs B;
Beschikt over uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal.

Wij bieden:

Werken bij ons betekent naast werken in een internationale en dynamische omgeving, ook werken met een ambitieus team van professionals. Wij bieden je een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een collectieve ziektekostenregeling, pensioenregeling en bedrijfsfitnessregeling. Hiernaast kom je in een klein en ondernemend team te werken waar volop groei- en ontwikkelingsmogelijkheden zijn.

Reageren:

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan snel je CV en korte motivatiebrief naar
hr@cobraspen.nl.
Kijk ook eens op
www.cobraspen.nl

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.  

Bedrijfsinformatie

Cobraspen Groep

Htel Serviced Apartments, Beachhouse Hotel en SugarCity Events zijn onderdeel van de Cobraspen Groep. Sinds de oprichting meer dan 35 jaar geleden houdt Cobraspen Groep zich bezig met het beheer, verhuur en (her)ontwikkeling van monumentale panden, industrieel erfgoed, kantoorvilla’s en bedrijfsverzamelgebouwen. Ook projectontwikkeling en conceptontwikkeling behoren tot de specialiteiten. De herontwikkeling van het SugarCity gebied is hier een mooi voorbeeld van. Het oude CSM-Suikerfabriek terrein wordt volledig herontwikkeld tot een levendig en recreatief gebied.

What's my home worth?

Meet the team

Commercieel Manager

Kirsten Schouten

sales@htelapartments.com
Sales Manager

John Linssen

sales@htelapartments.com